In memoriam: Frans Hesseling

Een sportman en Bourgondiër in al zijn vezels. Naast het wielrennen en mountainbiken speelde hij nog hockey en tenniste hij regelmatig. Op zijn fiets zocht hij grenzen op, de Alpe d’ Huez en de Mont Ventoux had hij meerdere malen beklommen. Vorig jaar nog, voor het goede doel, klom hij bijna zes keer de Alpe d’ Huez op, en dat terwijl hij toen al ongeneeslijk ziek was.

Hij was altijd goed gemutst en had veel plezier in de dingen die hij deed. Met groep twee van TCV kon hij goed meekomen, zelfs zo goed dat hij ambities had om met groep één mee te fietsen.

Het laatste jaar heeft hij met vrienden en familie nog veel kunnen ondernemen en genoten van de reizen die hij nog maakte. Fietsen met de club lukte al een tijd niet meer maar Frans keek naar wat nog wel kon. Tot het laatst toe onderhield hij contacten met velen en bleef hij betrokken. Een fijne kerel en een sportman is overleden. We zullen hem missen. Frans is bijna 7 jaar lid geweest van TCV.

By |2019-04-17T13:43:17+00:00september 1st, 2018|Categories: Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor In memoriam: Frans Hesseling