Geslaagde bossentocht okt ’19

We kunnen wederom terugkijken op een geslaagde EBT. Het weer zat natuurlijk enorm mee en mede daardoor konden we 784 deelnemers noteren. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. Twee deelnemers uit Amsterdam waren als vooruitgeschoven proefpersonen vanuit hun club naar Epe afgereisd en kwamen persoonlijk langs om aan te geven dat de TC een vette duim verdiende voor de verzorging, de route, de bewegwijzering enz. enz. Dit alles werd gezegd in onvervalst Amsterdams, prachtig.  Ze spraken van score 5 en ze zouden het doorgeven richting hun club. Ik denk dat ze daarmee wilden zeggen dat het erg goed was. Steek maar in de zak iedereen. Het is n.l. niet alleen de commissie die probeert iets goed neer te zetten, het zijn alle vrijwilligers die vandaag gezorgd hebben voor dit succes.

Iedereen, namens de gehele commissie bedankt en we zien elkaar 28 december weer.                       Zet die datum maar in je agenda.

 

Bekijk de foto’s
By |2019-10-28T20:10:13+01:00oktober 28th, 2019|Categories: Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Geslaagde bossentocht okt ’19