1025 deelnemers en zestig liter snert! bossentocht dec ’19

Zestig liter snert wegwerken. Nou dan moet je nogal, maar het gebeurde vandaag wel. Gelukkig waren er meerdere mensen die het product nuttigden, 1025 welgeteld. Er zijn maar weinig verenigingen in de omgeving die deze aantallen krijgen te verwerken tijdens hun tochten. De Hoge Weerd stond tot in de achtertuintjes vol met auto’s. De deelnemers kwamen wederom uit heel Nederland.

De deelnemers roemen vooral de variatie in de route, de organisatie en de bepijling. Je moest, als organisatie, moeite doen om niet naast je schoenen te gaan lopen.

 

Even zonder dollen ……..

Het was weer een geslaagde dag. Geen ongelukken of andere narigheid. Beetje koud, maar dat verhoogde na afloop de omzet voor de hockeyclub. We kunnen als gehele club trots zijn op het behaalde resultaat. Bijna iedereen binnen de vereniging draagt zijn steentje bij. Namens de commissie wil ik iedereen, ook de vrijwilligers van buiten de club, bedanken voor hun bijdrage.

We wensen jullie een prettige jaarwisseling en zien elkaar op  4 januari wellicht bij de Nieuwjaarsborrel. Kunnen we nog even napraten.

Ben Hoekstra.

Foto’s door: fotografiebomhof.nl

 

Foto’s door: sportkiek.nl

 

 

By |2019-12-31T10:03:31+01:00december 30th, 2019|Categories: Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor 1025 deelnemers en zestig liter snert! bossentocht dec ’19