Een nieuw fietsseizoen staat voor de deur!

Beste fietsvrienden,

Begin oktober van het vorig jaar spraken we elkaar voor het laatst in de jaarvergadering. In de bijlage treffen jullie de notulen van die bijeenkomst, met dank aan Leo!

Nu de coronamaatregelen zo goed als ten einde lijken krijgen we weer meer bewegingsvrijheid. Een nieuw fietsseizoen staat voor de deur waardoor het bestuur besloot om weer even de koppen bij elkaar te steken. In dit bericht delen we een aantal zaken met jullie.

  1. Op 29 maart is er de eerste dinsdagavondrit van het seizoen, op de website (bij routes) kun je nalezen waar we naar toe gaan. De start is als vanouds bij de Grote Kerk. Vertrek om 18.30 uur. We fietsen in een, twee of drie groepen, afhankelijk van de opkomst.
  2. Op 26 maart vertrekken we om 9.00 uur bij de Grote Kerk voor de seizoensopeningsrit naar Ketelhaven, deze rit stond twee jaar geleden voor het eerst gepland, en lijkt er nu toch echt van te gaan komen. Erik fietst ons voor.
  3. Erik en Albert hebben de ritten voor dit seizoen klaargezet. Met een navigatieapparaatje kan iedereen zelfs nog tijdens het fietsen weten hoe er gereden wordt.
  4. Er is geen directe haast met het houden van een jaarvergadering. Om die reden hebben we 18 mei 2022 daarvoor geprikt. Olaf neemt ruim voor die datum contact op met Hein de Graaf en Harry Leerkes die gezamenlijk de kascontrole over 2021 uitvoeren.
  5. Wim Riphagen en Gerard Plas hebben zich wederom bereid verklaard om een fietsweekend te organiseren. Chapeau! Volgende maand meer hierover.
  6. De nieuwe lange broeken zijn binnen. Ze kunnen worden afgehaald bij Albert Brendeke. In onderstaand overzicht kun je lezen welke maat je hebt besteld en of je ervoor gekozen hebt om je oude broek in te leveren. Olaf zorgt ervoor dat met een automatische incasso het genoemde bedrag dat bij jouw naam staat wordt afgeschreven van je bankrekening.

 

By |2022-03-03T12:36:38+01:00februari 3rd, 2022|Categories: Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Een nieuw fietsseizoen staat voor de deur!