Nieuws 2017-03-28T09:42:05+00:00

Fietsen met Rutli (mei 2018) 

juni 17th, 2018|

De twee fietstochten van de bewoners van Rutli De Wemekamp zijn in mei gefietst onder gunstige weersomstandigheden. Op maandag 28 mei fietsten de bewoners een bossentocht met 16 deelnemers. In totaal namen 16 bewoners deel aan de eerste rit, waarbij acht TC Veluweleden het aantrappen van acht aangepaste fietsen verzorgden. Het is al het elfde jaar dat René Broerse als organiserend vrijwilliger de routes heeft uitgezet. Ieder jaar zorgt hij voor nieuwe verrassende delen in de tochten. Gelijk voorgaande edities werd er weer gestart rond 18.15 uur op het plein voor De Wemekamp. Op woensdag 30 mei is de meer open tocht gefietst richting Kievitsveld. Ook deze vond plaats in zonnige omstandigheden en na afloop was er zoals gebruikelijk een gezellige nazit in de woonkamer van Rutli.  

Reacties uitgeschakeld voor Fietsen met Rutli (mei 2018) 

Epe-Gronau

juni 14th, 2018|

Epe-Gronau, Epe-Gronau gaat weer gefietst worden na zoveel jaren zoals jullie weten. Voor zover nu bekend starten er zo’n 12 fietsers op zaterdag 30 juni om 07.30 uur vanaf de kerk. Mede naar aanleiding van een paar opmerkingen van Andries is het gedeelte  tussen Diepenheim-Gronau-Markelo door ons (Rob-Fred en ik) al een keer  gefietst. Mooie tocht hoor, die je eigenlijk niet mag missen. Dus kun je de tocht van 205 Km aan ga dan mee. Wij fietsen met een rustig en zo egaal mogelijk tempo de gehele tocht. Het gaat om genieten, gezelligheid en om de uitdagende afstand. Groet Albert

Reacties uitgeschakeld voor Epe-Gronau

Rabobank Clubactie

mei 19th, 2018|

TC Veluwe heeft 37 stemmen gekregen en daardoor kon er vandaag een cheque met een  bedrag van € 142,50 in ontvangst worden genomen. Alle leden en familie bedankt voor de stemmen en natuurlijk de Rabobank voor het geld bedrag. Het is toch weer een aardige aanvulling van onze clubkas en wie het “kleine niet eert is het grote niet weerd”.  

Reacties uitgeschakeld voor Rabobank Clubactie

Koningsrit 2018

april 30th, 2018|

Koningsdag 2018   Het is al weer zolang (5e keer) Koningsdag dat je bijna bent vergeten dat we het vroeger Koninginnedag noemden.  In ieder geval maakt dat voor de fietsers van TC Veluwe niets uit want zij kwamen in grote getale opdraven bij deze lustrumeditie. Liefst 20 man verscheen aan de start die zoals te doen gebruikelijk de laatste jaren, plaats vond op het plein naast de Grote Kerk in hartje Epe. De op deze dag gebruikelijke route naar Ommen was weliswaar beschikbaar op de website van TC Veluwe (en dus in te laden in de navigatieapparatuur als GPX-bestand) maar voor de meesten was dat helemaal niet nodig! Zij kennen deze fantastisch mooie tocht vrijwel uit het hoofd. Op de heenweg ging het via Zwolle, Hoog- en Laag Zuthem naar Hoonhorst en Vilsteren om uiteindelijk te ravitailleren [...]

Reacties uitgeschakeld voor Koningsrit 2018

Kom ook fietsen met de bewoners van Rutli !

april 16th, 2018|

Beste clubleden, Zoals jullie weten fietsen we een aantal keren per jaar voor de bewoners van Rutli. Op aangepaste fietsen verzorgen we als vereniging onze medewerking. Voor de bewoners is dit een aansprekend uitje en voor ons een kleine inspanning. Ben je beschikbaar voor één of meerdere dagen dan kun je je opgeven bij Paul Stellingwerf ( p.j.stellingwerf@gmail.com ) De data zijn:  maandag 28 mei en woensdag 30 mei We starten rond 18.15 uur en zijn meestal tegen 20.15 uur terug. Exacte tijden krijg je nog doorgespeeld. We rekenen op jullie medewerking. Is het nieuw voor je en wil je eerst meer informatie: 0641556262 ( Ben Hoekstra)

Reacties uitgeschakeld voor Kom ook fietsen met de bewoners van Rutli !