De uitsmijter van het jaar met meer dan 1000 deelnemers! (EBT) + foto’s

De tocht werd door de deelnemers weer als snel en mooi ervaren. De deelnemers kwamen net als andere jaren uit binnen- en buitenland. Zelfs een deelnemer uit Vancouver was speciaal komen invliegen. De EBT begint zich naar jaren rond te zingen. Complimenten te over ….de route-aanduiding, de verzorging, de hulpverlening door de vrijwilligers zijn een paar voorbeelden van complimenten. We hebben dus met ‘n allen veel mensen een fijne dag bezorgd. Veel deelnemers bleven na de tocht gezellig in de kantine zitten met een totale leegverkoop tot gevolg. De hockeyclub heeft nu ook na twee tochten goed in beeld gekregen wat er aan omzet gemaakt kan worden en wat er volgend jaar ingekocht moet worden. Wederom is onze samenwerking goed en vlot verlopen.

We willen als commissie alle vrijwilligers, ook die van de MHC hartelijk bedanken voor hun inzet. We hopen weer op jullie te kunnen rekenen in 2019. Een goede jaarwisseling gewenst.

Namens de commissie,

Ben Hoekstra

Bekijk de fotos’s!

 

By |2018-12-29T16:05:50+00:00december 29th, 2018|Categories: Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor De uitsmijter van het jaar met meer dan 1000 deelnemers! (EBT) + foto’s