Bossentocht okt editie ‘Goed Geregeld’ ! (+foto’s)

De voorbereiding van deze tocht verliep anders dan voorgaande edities. De nieuwe startplek bij de Mixed Hockey Club (MHC) was voor ons als locatie compleet nieuw en ook zou blijken of de samenwerking met de leden van deze club wel vlot zou verlopen. Maar laat ik eerst even noemen hoeveel deelnemers we vandaag hadden. Op de kop af 625 mensen. Opvallend veel jeugd en die werden na afloop weer getrakteerd op een kleine attentie.

We hebben wederom veel complimenten gekregen over de route, de bewegwijzering, de ondersteuning en de verzorging. De tocht werd vandaag door een ‘keurmeester’ van de NTFU gereden en beoordeeld en we mogen nu het keurmerk ‘Goed Geregeld’ achter onze tocht plaatsen. Stop maar in de zak.

Dat onze tocht vol avontuur zit, blijkt uit een mail van één van de deelnemers. Hij en een andere rijder hebben een jonge wolf gespot. Ik geloof hem graag en heb hem verzocht om dit vooral wereldkundig te maken.

Dan de samenwerking met de MHC. Kort gezegd… wat ons betreft perfect. Al tijdens de voorbereidingsgesprekken verliep dat gewoon goed. We kunnen ons materiaal voor de tocht bij hen stallen, we bieden de deelnemers nu (gescheiden) douche- en kleedruimte en de catering is bij hen in goede handen. Kwaliteitsproducten tegen een schappelijke prijs, snelle en vriendelijke bediening, kortom… wat wil je als deelnemer nog meer? Wat ons betreft gaan we de komende tijd op dezelfde voet door. We willen als commissie wederom alle vrijwilligers, ook die van de MHC hartelijk bedanken voor hun inzet. We zien elkaar weer op 28 december voor de volgende tocht.

Namens de commissie,

Ben Hoekstra

 

Foto’s
By |2018-10-31T21:15:34+00:00oktober 31st, 2018|Categories: Geen categorie|Reacties uitgeschakeld voor Bossentocht okt editie ‘Goed Geregeld’ ! (+foto’s)